Ter afwisseling

 

 

De afgelopen weken ben ik druk in de weer met schilderijtjes voor de heropening van de web shop. Ik kijk er enorm naar uit om binnenkort het resultaat online te zetten. 

Het thema van de komende collectie is 'het drieluik'.  Zo heb ik vier concepten bedacht die mooi in dit thema passen. Vandaag was ik aan de slag met het drieluik genaamd 'vogelfluisteraars': 3 schilderijtjes van vogels met een lieve boodschap. Deze vogeltjes zullen worden omgetoverd tot wenskaarten én de favoriet zal ook beschikbaar zijn als poster. Het medium dat ik gebruik voor de vogels is stift. Dit geeft een frisse draai aan het geheel en stift fotografeert tevens mooi.  Nu is het wel zo dat mijn handen na een dag stiften ook zijn ingekleurd, maar ach dat hoort er soms bij.

Om even bij te komen na een lange dag tekenen, maakte ik nadien deze schets. Ter afwisseling van alle stiften, dit keer waterverf, maar ook voor de verandering geen kleur maar enkel zwart. De vogels kan ik nog niet laten zien, want dat is uiteraard een verassing bij de heropening, maar de schets zal ik alvast delen. Nu is het wel zo dat de schets onverwacht mooi uit is gevallen. Heel misschien voeg ik wel een vijfde drieluik 'zwart wit' toe. Wie weet! Houd de web shop in de gaten om te zien wat ik heb besloten.