Heb je interesse in een door mij gemaakt kustwerk? Dat is gelukkig mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een schilderij speciaal voor boven jouw bank, een kerst- of trouwkaart met een persoonlijke twist of een watertekening van je lieve huisdier.

 

Kies wat het beste bij jouw wensen past en je ontvangt binnen een week bericht. In de mail zal ik je een schets toesturen, de termijn waarop je kunstwerkje klaar zal zijn en een factuur op basis van de geschatte arbeidsuren en materiaalkosten. Als je het hier mee akkoord gaat,  ga ik voor je aan de slag en komt het werkje op de afgesproken tijd jouw kant op. Je mag het in mijn atelier in Vierakker komen ophalen of ik kom het persoonlijk bij je thuis afleveren. In het laatste geval zal ik wel verzendkosten rekenen. 

  Doorloop de 3 keuzes & vul 't contactformulier in

   

  ik wil graag een...

  canvas schilderij

  waterverf schildering

  persoonlijke wenskaart

  Een canvas doek is een mooie en langdurige optie. Het voordeel van een canvasdoek is dat het veel sfeer brengt door de natuurlijke diepte van het doek en dat je het naar eigen smaak in kan lijsten  Ik schilder met mooie, diep gepigmenteerde acrylverf, maar kan op verzoek ook met olieverf aan de slag. 

  Waterverf,  ook wel bekend als aquarel, brengt een heel speels en levendig effect aan een schilderijtje. De verf zoekt haar weg op het papier en creëert een natuurlijk effect. Een aquarel schilderij is ook een mooie optie voor een kleiner budget, omdat de arbeidsuren gemiddeld lager liggen. 

  Heb je binnenkort een huwelijk, nadert kerst of wil je graag een speciaal geboortekaartje voor je baby'tje?  Dat is natuurlijk ook helemaal mogelijk! Afhankelijk van de gelegenheid zorg ik dat de sfeer van de kaart mooi past. 

  ik vind deze stijl het mooist...

  sprekend 

  zacht

  speels

  dit past het best...

  abstract

  een schilderij waarin geen herkenbare vormen zijn en wat geheel open is aan eigen interpretatie

  semi abstract

  een schilderij met herkenbare vormen, maar waarin ruimte is voor eigen interpretatie

  figuratief

  een schilderij waarin duidelijk te te zien is wat er geschilderd is 

  Ja, ik wil!

  Vragen over hoe de prijs tot stand komt? Klik op de link hieronder en lees de blog post over het afstemmen van de prijs